zaterdag 1 oktober 2022
32.2 C
Paramaribo
13.7 C
Amsterdam
0
(0)

Rijbewijs onoplettende autobestuurder ingevorderd

lees ook ...

De politie is op straat

Een gemengd team bestaande uit verschillende eenheden van de politie, de Militaire Politie en leden van het Beveiliging en Bijstands Dienst (BBS) heeft in het weekend van vrijdag 23 en zaterdag 24 sep...

De 23-jarige autobestuurder Lavinio B. heeft in de tweede week van maart een aanrijding veroorzaakt door onoplettendheid. Deze automobilist heeft op dinsdag 8 maart omstreeks 06.45 uur een bromfietser met duorijder aan de Mr. J. Lachmonstraat ter hoogte van de Corantijnstraat aangereden. Zijn rijbewijs is door de politie van het bureau Flora ingevorderd.

De 13-jarige duorijder M.S. die door zijn vader op school zou worden afgezet, heeft door de aanrijding een beenfractuur opgelopen en werd met de ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij heengezonden en voor verdere medische behandeling verwezen naar de orthopeed.

Zowel de automobilist als de bromfietser verkeerden op het moment van de aanrijding niet onder invloed van alcohol en of andere bedwelmende middelen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRijbewijs onoplettende autobestuurder ingevorderd