zaterdag 20 april 2024
25 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Rijbewijs onoplettende autobestuurder ingevorderd

lees ook ...

Procureur-generaal vraagt opsporing van Braziliaanse drugsve...

De procureur-generaal bij het Hof van Justitie in Suriname heeft opdracht gegeven tot de opsporing en aanhouding van Renan de Oliveira Pacheco, geboren op 31 december 1987 in Brazilië. Pacheco wordt v...

De 23-jarige autobestuurder Lavinio B. heeft in de tweede week van maart een aanrijding veroorzaakt door onoplettendheid. Deze automobilist heeft op dinsdag 8 maart omstreeks 06.45 uur een bromfietser met duorijder aan de Mr. J. Lachmonstraat ter hoogte van de Corantijnstraat aangereden. Zijn rijbewijs is door de politie van het bureau Flora ingevorderd.

De 13-jarige duorijder M.S. die door zijn vader op school zou worden afgezet, heeft door de aanrijding een beenfractuur opgelopen en werd met de ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij heengezonden en voor verdere medische behandeling verwezen naar de orthopeed.

Zowel de automobilist als de bromfietser verkeerden op het moment van de aanrijding niet onder invloed van alcohol en of andere bedwelmende middelen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRijbewijs onoplettende autobestuurder ingevorderd