maandag 23 mei 2022
26.6 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Rijbewijs onoplettende autobestuurder ingevorderd

lees ook ...

Politie voert succesvolle verkeerscontrole uit in Paramaribo...

In de periode van 9 tot en met 13 mei heeft een gemengd team van de politie op verschillende locaties in Paramaribo wegcontroles gehouden, waarbij verbaliserend en corrigerend is opgetreden. Er zijn i...

De 23-jarige autobestuurder Lavinio B. heeft in de tweede week van maart een aanrijding veroorzaakt door onoplettendheid. Deze automobilist heeft op dinsdag 8 maart omstreeks 06.45 uur een bromfietser met duorijder aan de Mr. J. Lachmonstraat ter hoogte van de Corantijnstraat aangereden. Zijn rijbewijs is door de politie van het bureau Flora ingevorderd.

De 13-jarige duorijder M.S. die door zijn vader op school zou worden afgezet, heeft door de aanrijding een beenfractuur opgelopen en werd met de ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij heengezonden en voor verdere medische behandeling verwezen naar de orthopeed.

Zowel de automobilist als de bromfietser verkeerden op het moment van de aanrijding niet onder invloed van alcohol en of andere bedwelmende middelen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRijbewijs onoplettende autobestuurder ingevorderd