dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
5
(2)

Regio Midden houdt roadblock in district Brokopondo: bijna 70 bestuurders beboet

lees ook ...

Zeven aanhoudingen in moordzaak Tweekinderenweg

Na verkregen en uitgewerkte informatie hebben medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten (KD) en het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) de twee voortvluchtige verdachten J.B. en A.D. gearresteerd bi...

Een gemengd team van Regio Midden heeft in het weekend een roadblock gehouden in het district Brokopondo, als onderdeel van verhoogde surveillance. In totaal werden 445 voertuigen gecontroleerd en bijna 70 bestuurders kregen een bekeuring voor verschillende verkeersovertredingen.

23 bestuurders werden beboet omdat ze hun voertuig niet ter herkeuring hadden aangeboden, terwijl 35 bestuurders te hard reden. Ook werden 8 bestuurders beboet omdat hun voertuig niet verzekerd was en 5 bestuurders reden zonder een geldig Surinaams rijbewijs. Daarnaast kregen 4 bestuurders een bekeuring omdat ze zonder veiligheidsgordel reden.

Andere overtredingen waren onder meer het ontbreken van een nummerbewijs en kentekenplaten, en het rijden met verkeerde verlichting of met mica op de kentekenplaten. In totaal werden 8 bestuurders beboet voor dit laatste.

Tijdens de controle werden ook twee verdachten aangehouden die al geruime tijd uit handen van de politie wisten te blijven. Alle overtreders kregen een proces-verbaal aangezegd en de politie doet een oproep aan alle bestuurders om hun voertuig te controleren voordat ze deelnemen aan het verkeer en te zorgen dat alle documenten in orde zijn.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRegio Midden houdt roadblock in district Brokopondo: bijna 70 bestuurders beboet