maandag 3 oktober 2022
29.4 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Rechercheurs Narcoticabrigade houden vier drugsverdachten aan

lees ook ...

Man die zus bedreigt en haar auto vernielt achter slot en gr...

Amzoel A. is op zaterdag 24 september door de politie van het bureau Corantijn ter zake vernieling en bedreiging op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Amzoel heeft op die bewuste avond met een ...

Vier drugsverdachten Quincy E. (32); Denillio S. (20) ; Orpheo F.( 25) en Urnone P. (23) zijn na een gepleegde drugsinval door rechercheurs van Narcoticabrigade op een leegstaand perceel aan de Crommelinstraat opgespoord en aangehouden. Bij die aanhouding werden er op de verdachte Quincy verschillende drugssoorten, waaronder 60 stuks XTC-pillen; 13 gram cocaïne; 15 gram marihuana; 9 gram Crystal Meth “Sukru” en 2 blokjes hasj met een totaal gewicht van 15 gram aangetroffen. Volgens bekomen informatie is de verdachte Quincy drugsverkoper.

Op de verdachte Denillio S. werden aangetroffen 14.3 gram cocaïne en een XTC- pil die hij in een tas bij zich had. Naar zeggen van deze verdachte had hij de tas inhoudende de drug gevonden. De verdachte Orpheo F. had in totaal 112 wikkels marihuana bij zich met een totaal gewicht van 70 gram. De politie trof ook nog 61 gram Marihuana die in een zak zat verborgen bij Orpheo.

Bij de vierde verdachte Urnone heeft de politie niets gevonden. Echter namen de wetsdienaren bij aankomst waar dat deze verdachte zijn kompaan Orpheo hielp bij het verpakken van drugs, waarna het verderfelijk spul op een tafel werd geplaatst. Urnone verklaarde aan de politie, dat hij op het moment van de inval net op die locatie was om een sticky te kopen.

Alle aangetroffen drugs en zaken werden door de rechercheurs in beslag genomen, waarna het viertal naar het bureau werd overgebracht. De drugsverdachte Quincy die een bekende van de politie is en eerder dit jaar ter zake Overtreding Wetverdovende Middelen in verzekering was gesteld, is samen met Denillio en Orpheo na overleg met het Openbaar Ministerie opgesloten. De verdachte Urnone is na te zijn voorgeleid en verhoord heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRechercheurs Narcoticabrigade houden vier drugsverdachten aan