woensdag 17 juli 2024
32 C
Paramaribo
18.3 C
Amsterdam
0
(0)

RBTP houdt vijf vuurwapengevaarlijke verdachten aan

lees ook ...

Politie arresteert ‘Rediman’ voor gewelddadige o...

De 23-jarige M.O., beter bekend als “Rediman” en woonachtig in de omgeving van de Ladesmastraat, werd op zaterdag 13 juli 2024 door de politie van het Bureau Nieuwe Haven aangehouden. Uit het voorlopi...

Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) heeft vijf vuurwapengevaarlijke verdachten aangehouden aan de Ringweg-Zuid. Toen leden van deze speciale eenheid over deze weg reden zagen zij op een bepaald moment een verdacht voertuig, met daarin de vijf mannen. Zij waren bezig enkel spullen uit het voertuig weg te gooien.

Het RBTP ging op onderzoek uit en trof drie vuistvuurwapens aan. Naar aanleiding hiervan zette de RBTP-leden de achtervolging in en aan de Ringweg-Zuid werd bedoeld voertuig klemgereden en het vijftal in de boeien geslagen.

Verder onderzoek wees uit dat de verdachten aan de Ringweg-Noord, geprobeerd hadden in te breken in een supermarkt. Zij werden op heterdaad betrapt door de bewoner, waardoor zij het hazenpad kozen.

Naast de drie vuistvuurwapens werden in het voertuig breekwerktuigen, maskers, handschoenen en andere goederen aangetroffen en in beslag genomen. De verdachten, die bekenden van de politie blijken te zijn, werden ter voorgeleiding overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de vijf verdachten door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRBTP houdt vijf vuurwapengevaarlijke verdachten aan