maandag 25 september 2023
34.4 C
Paramaribo
19.3 C
Amsterdam
0
(0)

RBT West houdt mannen aan met smaakpoeder en benodigdheden voor drankjes

lees ook ...

Autobestuurder aangehouden na ernstig ongeval op Verlengde W...

Op donderdag 21 september 2023 heeft de politie van het bureau Santoboma de 45-jarige autobestuurder A.S. aangehouden. A.S. was betrokken bij een ernstig ongeval op de Verlengde Welgedacht C-weg, waar...

Op zaterdag 2 september 2023 heeft het Regio Bijstandsteam West (RBTW) tijdens surveillance bij een sluis in de buurt van het crematieoord langs de Corantijnrivier in het district Nickerie enkele mannen aangehouden. Zij hadden enkele dozen met smaakpoeder en andere benodigdheden voor drankjes bij zich.

Een van de mannen, Z.B. van Chinese afkomst, verklaarde aan de wetshandhavers dat hij de eigenaar was van de goederen en dat deze bestemd waren voor overdracht naar het buurland Guyana. Na hun aanhouding werden de vijf mannen naar het politiebureau in Nieuw Nickerie overgebracht voor verhoor.

Na het horen van de sjouwers P.G. (18), P.A. (16) en D.R. (23) werden zij vrijgelaten. In overleg met het Openbaar Ministerie kregen de eigenaar van de goederen, Z.B., en de boothouder, M.J., de mogelijkheid om de zaak buiten de rechtbank af te handelen.

Na het betalen van een aanzienlijke boete in Surinaamse dollars werden Z.B. en M.J. vrijgelaten. De zaak is nu overgedragen aan de Recherche van Regio-West voor verder onderzoek.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRBT West houdt mannen aan met smaakpoeder en benodigdheden voor drankjes