zondag 4 december 2022
25.5 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
0
(0)

Razzia’s met inverzekeringstellingen en inbeslagnames

lees ook ...

Buitenlandse rovers gepakt door de politie

De drie verdachten Estrella H., 24 jaar, Derwin C.,28 en Manuel A.,18 jaar, allen vreemdelingen, zijn op 30 november door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo  opgespoord en aangehouden voor h...

Waarnemend Regio commandant Oost, hoofdinspecteur van politie Melvin Pinas, heeft een gemengd team van wetsdienaren samengesteld om op verschillende locaties invallen te plegen in het district Commewijne. Daarbij zijn er vanaf de periode van 23 september tot 10 oktober tal van operaties uitgevoerd.

Hierbij zijn er in totaal 25 aanhoudingen zijn verricht, waarvan 14 verdachten in verzekering zijn gesteld. Ook zijn er verschillende interventies gepleegd om de controle op de openbare wegen aan te pakken zoals het optreden bij openbare dronkenschap, illegale bromfietsen race, surveillance en drugsverkoop.

Op een aantal drugslocaties zijn er verschillende hoeveelheden cocaïne, marihuana, sukru, hasj, yami, fijn wegers, verpakkingsmateriaal, geldbedragen en telefoontoestellen aangetroffen en in beslag genomen. De drugs is overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

De in verzekeringstelling van de 14 verdachten is geschied, na overleg met het Openbaar Ministerie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRazzia's met inverzekeringstellingen en inbeslagnames