dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
2.5
(2)

Raff Chanco door politie jeugdzaken in verzekering gesteld

lees ook ...

Broers betrokken bij conflict: arrestatie na aangifte van mi...

De politie van het bureau Livorno heeft de 39-jarige verdachte A.O. gearresteerd op verdenking van ernstige mishandeling. De aanleiding voor deze arrestatie was een aangifte die zijn 37-jarige jongere...

Het Korps Politie Suriname heeft zich na 07 volle dagen weer verwaardigd om misdaden weer te geven op hun website onder de kop: RECENT EN ACTUEEL. De ROOF van de SRD 40.9 miljoen aan staatsgelden is niet genoemd en de grote ROVERS hun namen al helemaal niet, wat een schande is.

De 30-jarige artiest Rafiël A. die ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan ontucht met een minderjarige, is op zaterdag 16 juli door de politie van Jeugdzaken na te zijn ontboden, aangehouden en is op de website geplaatst.

Uit het voorlopige politie onderzoek kwam naar voren dat de moeder van het 15 jarige slachtoffer D.T. op vrijdag 13 mei aangifte deed ter zake ontucht tegen de verdachte Rafiël op het politiebureau Groningen. De zaak werd vervolgens overgedragen aan de politie van Jeugdzaken, waarna de informatie werd uitgewerkt.

De verdachte die ontboden werd door de politie, meldde zich met de moeder en het slachtoffer zaterdag 16 juli op bureau aan. Beide partijen werden afgezonderd, waarna zij bij process-verbaal werden verhoord. Volgens verklaring van de moeder en dochter hebben zij een groot som geld ontvangen om de zedenzaak in te trekken. Echter verklaarde het meisje dat de verdachte seks met haar heeft gehad.

De verdachte ontkende aan het begin van het verhoor dat hij geen seksuele handelingen heeft gepleegd bij het slachtoffer D.T., maar kwam na een poos terug op zijn verklaring en gaf vervolgens aan dat hij slechts één keer seks kreeg met het slachtoffer.

De artiest Rafiël die bekend is als Raff Chanco, is in het belang van het onderzoek na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie van Jeugdzaken in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeRaff Chanco door politie jeugdzaken in verzekering gesteld