woensdag 21 februari 2024
23 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
5
(1)

Priester gearresteerd wegens mishandeling en doodsbedreiging van echtgenote

lees ook ...

Legale en illegale vuurwapens gevonden in woning na melding ...

Onlangs heeft de politie van bureau Flora ingegrepen na een ruzie tussen twee broers, waarbij bedreigende taal werd geuit. Tijdens het conflict zijn twee vuistvuurwapens en twee jachtgeweren in beslag...

Op dinsdag 5 december 2023 heeft de politie van het bureau Groningen de 52-jarige priester E.D. aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging. De priester wordt ervan beschuldigd zijn echtgenote, met wie hij 15 jaar getrouwd is en samen 3 kinderen heeft, te hebben mishandeld en met de dood te hebben bedreigd.

De echtgenote heeft op die dag aangifte gedaan van de strafbare feiten die volgens haar door E.D. zijn gepleegd. Hoewel ze verklaarde dat ze eerder geen aangifte tegen hem had gedaan, heeft ze nu besloten om dit te doen omdat de situatie ondraaglijk was geworden. De politie heeft de verdachte dezelfde dag opgespoord en aangehouden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is priester E.D. in verzekering gesteld, hangende het lopende politieonderzoek. De aangifte van langdurig huiselijk geweld tegen de priester heeft geleid tot zijn arrestatie door de politie Groningen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePriester gearresteerd wegens mishandeling en doodsbedreiging van echtgenote