zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
21.3 C
Amsterdam
0
(0)

Portemonneedief aangehouden

lees ook ...

32-jarige automobilist overlijdt na frontale botsing met vra...

Bij een frontale botsing tussen een auto en een vrachtvoertuig heeft de 32-jarige Gillermo van Kallen dinsdag aan de Indira Gandhiweg ter hoogte van kilometer 22 in het district Para het leven gelaten...

De Recherche van Regio West heeft de 33 jarige R.L. alias “Bra” in Nieuw-Nickerie voor beroving aangehouden. Een benadeelde deed op 20 februari aangifte van beroving tegen hem op het politiebureau Nieuw-Nickerie. De aangeefster verklaarde dat zij zich bij een restaurant bevond om eten te kopen. Op een bepaald moment liep R.L. haar voorbij en zonder enige reden ontstond er een woordenwisseling tussen hen.

Bij die gelegenheid liep R.L. naar haar toe en greep haar portemonnee inhoudende een onbekend geldbedrag in SRD uit haar hand. Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten. Aan de hand van de beschrijving van het slachtoffer werd de verdachte R.L in beeld gebracht en op 24 februari opgespoord en aangehouden. Deze man blijkt een bekende van de politie te zijn en heeft meer dan één vonnis op zijn naam staan.

Bij confrontatie werd de verdachte positief herkend door de wederhelft van het slachtoffer. R.L. heeft toegegeven een woordenwisseling te hebben gehad met de vrouw, maar dat hij haar portemonnee inhoudende het geldbedrag niet uit haar hand heeft gegrepen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hij in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePortemonneedief aangehouden