vrijdag 27 januari 2023
27.7 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
0
(0)

Portemonneedief aangehouden

lees ook ...

Vrouw die huwelijksaanzoek weigert wordt mishandeld

De recherche van Regio Paramaribo heeft de 39-jarige verdachte Shaik, R. aangehouden voor mishandeling, bedreiging en verduistering. Op 20 januari heeft de aangeefster aangifte gedaan van deze gepleeg...

De Recherche van Regio West heeft de 33 jarige R.L. alias “Bra” in Nieuw-Nickerie voor beroving aangehouden. Een benadeelde deed op 20 februari aangifte van beroving tegen hem op het politiebureau Nieuw-Nickerie. De aangeefster verklaarde dat zij zich bij een restaurant bevond om eten te kopen. Op een bepaald moment liep R.L. haar voorbij en zonder enige reden ontstond er een woordenwisseling tussen hen.

Bij die gelegenheid liep R.L. naar haar toe en greep haar portemonnee inhoudende een onbekend geldbedrag in SRD uit haar hand. Na de daad maakte de verdachte zich uit de voeten. Aan de hand van de beschrijving van het slachtoffer werd de verdachte R.L in beeld gebracht en op 24 februari opgespoord en aangehouden. Deze man blijkt een bekende van de politie te zijn en heeft meer dan één vonnis op zijn naam staan.

Bij confrontatie werd de verdachte positief herkend door de wederhelft van het slachtoffer. R.L. heeft toegegeven een woordenwisseling te hebben gehad met de vrouw, maar dat hij haar portemonnee inhoudende het geldbedrag niet uit haar hand heeft gegrepen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hij in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePortemonneedief aangehouden