zondag 3 december 2023
31.6 C
Paramaribo
1.1 C
Amsterdam
3
(2)

Politiebrigadier vast wegens verdenking van seksueel misbruik minderjarig meisje

lees ook ...

Buschauffeur aangehouden voor onveilig rijgedrag en belemmer...

Op donderdagochtend, 30 november 2023, heeft de politie van het bureau Latour in Paramaribo de 32-jarige buschauffeur A.T. gearresteerd tijdens verkeersregeling op de Coesewijnestraat. Een verkeersage...

Op woensdag 27 september 2023 heeft de politie van Nieuw-Nickerie de brigadier van politie S.S. aangehouden op verdenking van seksueel misbruik van een minderjarig meisje in het rijstdistrict. De moeder van het slachtoffer deed aangifte in maart 2023, waarin zij verklaarde dat de politieman het meisje seksueel had misbruikt tijdens haar afwezigheid het jaar ervoor.

Het meisje, slechts 13 jaar oud, durfde uit angst niets te vertellen tot maart 2023, toen bleek dat zij zes maanden in verwachting was. Opnieuw sloeg de politieman toe op 27 september 2023, terwijl de moeder niet thuis was.

Na de aangifte werd S.S. opgespoord, gearresteerd en naar het politiebureau gebracht voor verhoor. In afwachting van het onderzoek is de politieman in voorlopige hechtenis genomen na overleg met het Openbaar Ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitiebrigadier vast wegens verdenking van seksueel misbruik minderjarig meisje