dinsdag 16 april 2024
26 C
Paramaribo
10.3 C
Amsterdam
5
(1)

Politieambtenaar en buurtbewoners houden zes verdachten aan

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

Kordaat optreden van een politieambtenaar en andere buurtbewoners van het ressort Santoboma heeft geresulteerd in de aanhouding van zes verdachten. Zij werden in de nacht van 6 op 7 februari aangehouden. Het gaat om S.A. (17), Salomo A.(19), Ivan F.(20), Chalvon B. (20), E.A. (14) en Elgoroj V. (28). Deze mannen hebben twee 100 lbs gascilinders en een brushcutter in een zijweg aan de Mopentiboweg in het ressort Santoboma gestolen.

Het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) die assistentie heeft verleend, heeft de verdachten ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Onderzoek heeft uitgewezen dat het strafbare feit is gepleegd door een naaste buurman, namelijk de verdachte Ivan en zijn vriend Chalvon, terwijl Salomo die vergezeld was van S.A. en E.A. het tweetal heeft opgehaald met de gestolen gascilinders.

Bij aankomst van de politie werd er naast het voertuig dat door Salomo werd bestuurd nog een ander voertuig aangetroffen. De bestuurder van die auto, Elgoroj V. bleek door zijn vriend Chalvon te zijn gebeld om hem op dat adres op te gaan halen.

De gestolen gasbommen werden in het voertuig van Salomo terug gevonden. Verder werd er thuis bij de verdachte Ivan een loop van een jachtgeweer aangetroffen en in beslag genomen.

Na te zijn voorgeleid zijn de twee jeugdige verdachten S.A. en E.A. en Elgoroj na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl de drie andere verdachten Salomo, Ivan en Chalvon door de politie in verzekering zijn gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitieambtenaar en buurtbewoners houden zes verdachten aan