donderdag 28 september 2023
27.1 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Politieagenten vast voor mishandeling en documentvervalsing bij verkeerscontrole

lees ook ...

21-jarige steekt andere man in de hals

De 21-jarige S.M. werd in de avond van zaterdag 23 september 2023 door omstanders staande gehouden, nadat hij aan de Radhaweg in het ressort Livorno een manspersoon met een scherp voorwerp een steekve...

Op dinsdag 20 juni 2023 zijn de politieagenten I.K. (32) en M.V. (33) aangehouden en in voorlopige hechtenis genomen door de afdeling Onderzoek Personeelszaken (OPZ). Deze twee dienstdoende agenten worden verdacht van mishandeling en valsheid in geschrifte tijdens een verkeerscontrole in het ressort Santodorp op vrijdag 28 april 2023.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan tegen de politieagenten bij de afdeling OPZ, waarbij de mishandeling werd vastgelegd in een video die viral ging op sociale media. De beelden tonen hoe de bestuurder van een voertuig bruut werd mishandeld door de betreffende agenten.

Ondanks hun aanwezigheid in het binnenland vanwege werkzaamheden, meldden de betrokken politieagenten zich op 20 juni 2023 op de afdeling OPZ.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten gearresteerd door de politie op verdenking van mishandeling en valsheid in geschrifte, waarna ze in voorlopige hechtenis zijn genomen.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitieagenten vast voor mishandeling en documentvervalsing bij verkeerscontrole