zondag 24 september 2023
27.2 C
Paramaribo
10.8 C
Amsterdam
0
(0)

Politie Waldeck onderschept smokkelwaar; verdachte aangehouden

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

De verdachte R.S werd onlangs door de politie van het bureau Waldeck aangehouden op basis van verkregen informatie. De aanhouding vond plaats op een locatie aan de Magarethenburgstraat in het district Nickerie.

Volgens de verstrekte informatie was er sprake van het illegaal inladen van goederen in een auto op dat adres. Bij aankomst troffen politieambtenaren een witgelakte auto aan die geparkeerd stond op de oprit.

De bestuurder van de auto, R.S., werd onmiddellijk aangehouden. Bij een controle van het voertuig werden 160 sloffen illegaal ingevoerde sigaretten en 10 flessen illegaal ingevoerde alcohol aangetroffen en in beslag genomen.

Na de arrestatie werd de verdachte overgebracht naar het politiebureau voor verdere procedures. Na overleg met het Openbaar Ministerie werd besloten om de verdachte in hechtenis te nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie Waldeck onderschept smokkelwaar; verdachte aangehouden