vrijdag 23 februari 2024
29 C
Paramaribo
8.3 C
Amsterdam
4
(1)

Politie vreest meer slachtoffers in zaak seksueel misbruik door marktmeester

lees ook ...

Politie grijpt in: Verdachte opnieuw vastgehouden voor verme...

De politie van het bureau Livorno de 47-jarige heeft de verdachte V.A. gearresteerd op verdenking van vernieling. Deze actie volgde nadat de 67-jarige beheerder H.S. op dezelfde dag naar het politiebu...

In de zaak rond de aanhouding van de 49-jarige marktmeester G.D. op dinsdag 12 december 2023 door de politie van het bureau Centrum, waarbij hij in verzekering is gesteld wegens seksueel misbruik van een standhoudster, bestaat het vermoeden dat er mogelijk meerdere slachtoffers zijn die ook seksueel misbruikt zijn door deze verdachte.

De politie roept potentiële slachtoffers op om contact op te nemen met het bovengenoemde politiebureau, bereikbaar op telefoonnummer 472444, of via het Command Center op nummer 115, evenals de gratis tiplijn op nummer 179. De jonge vrouw werd op grond daarvan in de week van 4 december 2023 door de marktmeester benaderd om haar overschrijvingsstukken in orde te maken.

Op maandag 11 december 2023 werd zij door de administratieve medewerkster in kennis gesteld dat de marktmeester haar wenste te spreken. Zij ging naar zijn kantoor en de marktmeester vroeg wederom naar de documenten. De jonge vrouw gaf aan die nog niet te hebben.

De marktmeester stond op, liep naar de toegangsdeur van zijn kantoorruimte en deed die op slot. Hierna ging hij achter de standhoudster aan en begon haar te betasten.

Toen B.D. de marktmeester aangaf dat zij het gedrag van hem niet leuk vond en afkeurde, werd de vrouw door de verdachte tegen de deur geduwd. Hij bleef haar duwen, waardoor zij op een bepaald moment op de vloer viel. De verdachte had een paar lakens op de vloer geplaatst.

Met zodanige grote kracht waartegen het slachtoffer geen weerstand kon bieden, ging hij ertoe over de vrouw seksueel te misbruiken. Het slachtoffer klaagde van pijn en moest medisch worden behandeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie vreest meer slachtoffers in zaak seksueel misbruik door marktmeester