vrijdag 9 december 2022
30.2 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
5
(1)

Politie voert succesvolle verkeerscontrole uit in Paramaribo

lees ook ...

Lijk man verre staat van ontbinding aangetroffen

Aan de Steenbokstraat is er zaterdag een lijk in een loods aangetroffen. Het gaat om een lijk van een man, dat in verre staat van ontbinding was. Vermoedt wordt dat de man is vermoord. Er zijn in d...

In de periode van 9 tot en met 13 mei heeft een gemengd team van de politie op verschillende locaties in Paramaribo wegcontroles gehouden, waarbij verbaliserend en corrigerend is opgetreden. Er zijn in totaal 1.594 voertuigen op de verschillende dagen gecontroleerd. Van 121 personen waren de stukken niet in orde. Zij zijn geverbaliseerd.

Ze zijn onder andere beboet voor het niet in het bezit zijn van een rijbewijs of buiten vastgestelde categorie, het rijden zonder een voertuig dat verzekerd of herkeurd is, rijden met een koplamp en stoppen op zodanige wijze. Van de 1.594 voertuigen die gecontroleerd zijn, hebben de wetsdienaren 47 voertuigen doorzocht.

Een auto en twee bromfietsen zijn in beslag genomen en vervolgens weggesleept naar de berging. Elf personen hebben hun opgelegde boete buiten proces afgehandeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie voert succesvolle verkeerscontrole uit in Paramaribo