dinsdag 2 maart 2021
24.2C
Paramaribo
9.1C
Amsterdam
5
(1)

Politie vindt drugs bij lockdownovertreder

lees ook ...

Medeverdachten ex-vp Adhin blijven vast

De advocaten Maureen Nibte en Oetra Biharie zijn er niet in geslaagd om rechter Duncan Nanhoe ervan te overtuigen dat Vijendra R. en Amin D., medeverdachten van ex-vicepresident Ashwin Adhin, in vrijh...

De 23-jarige verdachte J.L is door een gemengd team van de politie op 25 december aan de Drambrandersgracht aangehouden. J.L. die samen met anderen de lockdownuren overtrad, gooide bij het zien van de politie zijn persoonlijke spullen over een schutting. De handeling van J.L. kwam verdacht over bij de wetsdienaren, waardoor er een onderzoek werd ingesteld.

Zij constateerden dat J.L. zijn autosleutel, een telefoon en een verpakking die niet duidelijk zichtbaar was over de schutting had gegooid. In de verpakking zat er een blok hasj.

Zowel de verdachte J.L. als de drugs werden overgedragen aan de rechercheurs van de Narcoticabrigade. De hasj heeft een gewicht van ongeveer 98 gram.

Bij de voorgeleiding gaf J.L. aan dat de drugs niet aan hem toebehoort. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie achter tralies gezet.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie vindt drugs bij lockdownovertreder