woensdag 28 september 2022
26.6 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(3)

Politie verdenkt partner van in brand steken man

lees ook ...

Verdachte dodelijke steekpartij ‘Hoogestraat’ aa...

Het is het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) van de politie gelukt om de 26-jarige Quinten M. aan te houden voor het doodsteken van de 37-jarige Medellien Evans aan de Dr. Eugène Albert Gesselstra...

De 41-jarige Cendy H. wordt door de politie als verdachte gezien voor het met brandstof overgieten van haar 41-jarige partner Andy G. Zij zou hem daarna in brand hebben gestoken. Dit is gebeurd op eerste kerstdag. Andy werd met derde graadverwondingen over het gehele lichaam, afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

Hij werd ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen, maar kwam in de vooravond van diezelfde dag in de ziekeninrichting te overlijden. Uit het voorlopig politioneel onderzoek kwam naar voren, dat de man op die bewuste dag op het balkon van zijn woning in het district Para zat toen het geval plaatsvond.

Bij aankomst van de politie van Para op het woonadres werd zijn 41-jarige vrouw niet aangetroffen. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

Na verkregen informatie te hebben uitgewerkt, werd de vrouw als verdachte in beeld gebracht. Zij werd in de middag van 26 december op een woonadres te Paramaribo opgespoord en aangehouden.

Bij haar aanhouding heeft zij ontkend het strafbare feit te hebben gepleegd. Cendy verklaarde aan de politie dat de man het feit zelf heeft gepleegd. Vermeld dient te worden dat het balkon alwaar de man zat schroeischade heeft opgelopen.

Het ontzielde lichaam van Andy is in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) ter obductie in beslag genomen, terwijl Cendy in het belang van het onderzoek in verzekering is gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie verdenkt partner van in brand steken man