dinsdag 30 mei 2023
26.3 C
Paramaribo
13.9 C
Amsterdam
5
(1)

Politie stopt illegale autorace D.D Bouterse Highway

lees ook ...

Politie-inspecteur grijpt in nadat verdachte goederen steelt...

Op vrijdag 26 mei 2023 heeft de politie de 37-jarige verdachte M.G. gearresteerd aan de Wilhelminastraat, ter hoogte van Shell On The Run. De arrestatie vond plaats naar aanleiding van een diefstal va...

De politie was genoodzaakt om onlangs op te treden tegen personen die zich schuldig hebben gemaakt aan deelneming van een illegale auto race wedstrijd op de D.D. Bouterse Highway. Deze racewedstrijden vonden na middernacht plaats, waarbij er met enorm hoge snelheden over de weg werd gereden. Dit terwijl de toeschouwers en andere racers die op hun beurt wachtten zich op de berm langs het wegdek bevonden, wat zeer gevaarlijk is.

De politie heeft naast de deelnemers ook het kijkend publiek aangemaand om de plaats te verlaten. Er is direct gehoor gegeven aan die opdracht.

Op beide rijbanen zijn er op verschillende plekken van voornoemde weg indrukken van sleep sporen van autobanden waargenomen. De politie doet een beroep op deze, maar ook aan andere weggebruikers om dit soort rijgedrag achterwege te laten.

Verder vraagt zij aan de dagelijkse verkeersdeelnemers om de nodige voorzichtigheid te betrachten op de openbare wegen, zodat het genoteerd aantal verkeersslachtoffers die komen te overlijden niet toeneemt.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie stopt illegale autorace D.D Bouterse Highway