woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Politie Santodorp betrapt verdachte op heterdaad bij smokkelen

lees ook ...

Familieruzie leidt tot aanhouding van verdachte in Nickerie

Het Regio Bijstandsteam West (RBTW) heeft op woensdag 12 juni 2024 de 62-jarige verdachte K.R., ook bekend als “Bhaina”, aangehouden in de omgeving van zijn woonadres aan de Rambaran Mishreweg in het ...

De politie van het bureau Santodorp heeft de verdachte R.K. (30) op heterdaad betrapt tijdens het smokkelen van goederen via het luchtgat van het cellenhuis aan de achterzijde van het gebouw. Bij zijn aanhouding werden verschillende smokkelwaar in beslag genomen, waaronder mobiele telefoons, opladers en sigaretten.

Uit het voorlopige politieonderzoek is gebleken dat de verdachte deze strafbare handelingen 2 tot 3 keer per week pleegde, vaak op onbewaakte momenten. Hij smokkelde de goederen naar de cellenhuizen van verschillende politiebureaus, vermoedelijk tegen betaling en in opdracht van derden die op de een of andere manier verbonden zijn aan de arrestanten in het cellenhuis.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is R.K. in verzekering gesteld in afwachting van verder onderzoek door de politie. Het onderzoek richt zich op het achterhalen van de betrokkenheid van anderen en de volledige omvang van de smokkeloperatie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie Santodorp betrapt verdachte op heterdaad bij smokkelen