zaterdag 13 juli 2024
25 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
5
(1)

Politie Santoboma rolt bende op: Zeven vast na diefstal Yamaha bromfiets

lees ook ...

15-jarige R.A. aangehouden voor diefstal van kippen uit moed...

Op dinsdag 9 juli 2024 heeft de politie van het bureau Rijsdijk de 15-jarige R.A. aangehouden. De aanhouding volgde op een aangifte van diefstal door zijn moeder, die verklaarde dat haar zoon een aant...

Naar aanleiding van de aangifte door de benadeelde F.G. op woensdag 12 oktober 2023, heeft de politie van station Santoboma een doortastend onderzoek gestart naar de diefstal van een bromfiets van het merk Yamaha. Het onderzoek leidde tot de identificatie van zeven verdachten. Tijdens het onderzoek kwam de politie cruciale informatie op het spoor, waarna de verdachte H.T. werd geïdentificeerd.

Hij had de uitlaatpijp van de gestolen bromfiets op Facebook te koop aangeboden. Opmerkelijk was dat de uitlaatpijp voldeed aan de omschrijving van de benadeelde, waarin werd aangegeven, dat deze een opmerkelijk laswerk vertoonde.

De politie ontbood H.T. met de uitlaatpijp, en bij het zien ervan kwam dit overeen met de verklaring van de benadeelde. De uitlaatpijp werd in beslag genomen, en H.T. werd aangehouden en in verzekering gesteld, waarbij hij toegaf de diefstal in vereniging te hebben gepleegd.

Zes andere verdachten (S.L., E.R., D.G., B.C., A.D. en A.J.) kwamen eveneens in beeld en werden aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie werden B.C., A.D. en A.J. na verhoor heengezonden, terwijl S.L., E.R. en D.G. in verzekering zijn gesteld.

Het politieonderzoek naar deze zaak wordt voortgezet om alle aspecten van de diefstal volledig op te helderen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie Santoboma rolt bende op: Zeven vast na diefstal Yamaha bromfiets