donderdag 13 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
5
(1)

Politie Regio West houdt 68-jarige drugsverkoopster aan

lees ook ...

Politie Santodorp betrapt verdachte op heterdaad bij smokkel...

De politie van het bureau Santodorp heeft de verdachte R.K. (30) op heterdaad betrapt tijdens het smokkelen van goederen via het luchtgat van het cellenhuis aan de achterzijde van het gebouw. Bij zijn...

De politie van Regio West heeft na bekomen informatie een drugsinval gepleegd aan de Pandanorijstweg no.13 te Groot Henarpolder in het district Nickerie. Daarbij is de 68-jarige vermoedelijke drugsverkoopster Basmatie B. aangehouden. Bij een ingesteld buurtonderzoek van de wetsdienaren is gebleken dat de buurtbewoners reeds geruime tijd last ondervinden van lawaai en diefstallen van drugsverslaafden (junkies).

De politie trof bij een ingesteld onderzoek in de woning geen drugs aan. Naar zeggen van een getuige had Basmatie de drugs voor de komst van de politie op het belendend perceel tussen de Persie plantjes verscholen. De politieambtenaren vonden na een zoekactie tussen de Persie plantjes in totaal 12 wikkels inhoudende vermoedelijk crack cocaïne met een gewicht van 2.51 gram in een cilinder flesje. De aangetroffen drugs is hangende het onderzoek in beslag genomen.

De 68-jarige vrouw geeft aan niets van de drugs af te weten. Zij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie Regio West houdt 68-jarige drugsverkoopster aan