woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
0
(0)

Politie pakt 151 ongehoorzame burgers op

lees ook ...

drugsverdachten opgepakt, handel in beslag genomen

De afdeling Narcoticabrigade heeft in de middag van donderdag 25 mei 2023 in twee afzonderlijke woning invallen, de twee verdachten R.T. (43) en de 26-jarige A.L., ter zake overtreding wet verdovende ...

Een gemengd team van het Korps Politie Suriname bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL) heeft in de nacht van 17 op 18 juli drie lockdownovertreders aangehouden aan de Latourweg. Het drietal werd vervolgens overgebracht naar het Andre Kamperveen (AK) stadion. Een van ze, de 25-jarige Dwayne V., werd allang door de politie gezocht en is overgedragen aan de Recherche van Paramaribo.

Na overleg met het Openbaar Ministerie (OM) is Dwayne ter zake diefstal middels braak achter slot en grendel geplaatst. De twee anderen werden aan een veiligheidsfouillering onderworpen. Op de 35-jarige Nengre S. werden aangetroffen en in beslag genomen 76 wikkels cocaïne met een gewicht van 11 gram en een geldbedrag van SRD 1.902. Bij een ingesteld onderzoek in zijn woning werd er een wikkel marihuana gevonden. Dit werd eveneens in beslag genomen.

Op de andere overtreder, de 42-jarige Guno K. is er niets gevonden. Aan hem werd een bestuurlijke boete opgelegd, waarna hij de volgende dag is heengezonden. Nengre werd voorgeleid en na overleg met het OM in verzekering gesteld.

Tijdens surveillance in de nabije omgeving van het AK-stadion werd de vierde lockdownovertreder Giovanni W. (39) aangehouden. Deze man had ongeveer 68 gram marihuana in zijn bezit die door de politie eveneens in beslag werd genomen. Giovanni verklaarde aan de politie dat hij drugsgebruiker is en het verderfelijk spul had gekocht om mee te nemen naar zijn werklocatie in het binnenland.

Verder werden er in dat weekend en op 20 juli op verschillende locaties in totaal 147 lockdownovertreders, van wie elf vrouwen staande gehouden en overgebracht naar het AK-stadion. Allen werden beboet. Een overtreder zijn voertuig werd weggesleept, omdat hij geen geldig rijbewijs kon overleggen. Er zijn in totaal 430 voertuigen bij de bruggen gecontroleerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie pakt 151 ongehoorzame burgers op