donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
4
(1)

Politie ontdekt verboden goederen tijdens controle in Geyersvlijt-cellenhuis

lees ook ...

Auto voor schoonmaak gestolen: jeugdige verdachte gearrestee...

Na een melding van autodiefstal aan de Krapestraat, werden de wetsdienaren van het politiebureau opgeroepen door het Command Center voor onderzoek. Ter plaatse troffen zij een man aan die verklaarde e...

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft een grondige controle uitgevoerd in het cellenhuis. Zes medewerkers van het bureau en zes leden van het RBTP waren hierbij betrokken. Tijdens de controle stuitten de politieambtenaren op een aantal verontrustende vondsten.

In het mannencellenhuis werden maar liefst 10 mobiele telefoontoestellen, inclusief opladers en adapters, aangetroffen. Daarnaast werd er ook een hoeveelheid marihuana ontdekt, samen met twee scharen. In het vrouwencellenhuis werden eveneens twee scharen aangetroffen.

Onmiddellijk na de vondst namen de wetsdienaren alle aangetroffen goederen in beslag. Het bezit van mobiele telefoons en drugs in een cellenhuis is immers strikt verboden.

De politie zal verder onderzoek doen naar de herkomst van de verboden goederen en eventuele betrokkenheid van gedetineerden of personeel bij deze overtredingen. Dergelijke controles zijn essentieel om de veiligheid en orde binnen detentiecentra te handhaven en illegale activiteiten te bestrijden.

Het bureau Geyersvlijt en het RBTP blijven zich inzetten voor een effectieve handhaving van de wet en het waarborgen van de integriteit van detentie-instellingen.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie ontdekt verboden goederen tijdens controle in Geyersvlijt-cellenhuis