maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Politie neemt monteur in hechtenis voor verduistering van voertuigen

lees ook ...

Vier jongeren aangehouden na gewapende overval op Suribetsho...

Vier jongeren zijn op zaterdag 8 juli 2024 na een roofoverval bij een Suribetshop door leden van het Arrestatieteam aan de Verlengde Ephraimzegenweg klemgereden. De verdachten, de 22-jarige J.K., de 1...

De verdachte G.A., beter bekend als “Gio” of “Lasso”, is afgelopen week door de politie van het bureau Santodorp aangehouden op een adres in Sunny Point. G.A. wordt ervan verdacht gedurende de maanden maart tot mei 2024 verschillende mensen te hebben benadeeld. Op het politiebureau van Santodorp zijn meerdere aangiften van diefstal, oplichting en verduistering tegen deze verdachte gedaan.

Volgens de aangevers deed G.A. zich voor als monteur en bood hij aan hen te helpen tegen diverse geldbedragen. Nadat hij deze bedragen in ontvangst had genomen, nam hij de voertuigen van de benadeelden mee onder het voorwendsel deze te zullen repareren. Vervolgens was hij onbereikbaar en verdwenen de voertuigen. Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de verdachte op verschillende locaties zijn activiteiten ontplooide.

Na opsporing werd de monteur onlangs aangehouden en hij heeft inmiddels een volmondige bekentenis afgelegd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte G.A. door de politie in verzekering gesteld. De politie zet het onderzoek voort om alle benadeelden in kaart te brengen en de omvang van de misdrijven verder te bepalen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie neemt monteur in hechtenis voor verduistering van voertuigen