maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Politie neemt 2 kg ruw goud in beslag bij arrestatie van vier verdachten

lees ook ...

Vier jongeren aangehouden na gewapende overval op Suribetsho...

Vier jongeren zijn op zaterdag 8 juli 2024 na een roofoverval bij een Suribetshop door leden van het Arrestatieteam aan de Verlengde Ephraimzegenweg klemgereden. De verdachten, de 22-jarige J.K., de 1...

De 33-jarige E.L., S.J. (30), E.M. (23) en C.F. (33) zijn op woensdag 19 juni 2024 door een gemengd team van Regio Midden aangehouden tijdens controlewerkzaamheden bij de controlepost te Redi Doti. Het viertal wordt ervan verdacht eerder die dag in het Nassaugebied een Braziliaanse man van een hoeveelheid ruw goud te hebben beroofd.

Na melding van de beroving kon de politie, op basis van de doorgegeven signalementen, de vier verdachten diezelfde avond bij de controlepost aanhouden.
Bij het onderzoek werd het gestolen ruwe goud, met een gewicht van 2 kg, bij hen aangetroffen en in beslag genomen. Voor verder onderzoek zijn de verdachten overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn drie van de verdachten door de politie in verzekering gesteld, terwijl één verdachte is vrijgelaten.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie neemt 2 kg ruw goud in beslag bij arrestatie van vier verdachten