vrijdag 23 februari 2024
24 C
Paramaribo
6.1 C
Amsterdam
0
(0)

Politie Livorno houdt sekswerker aan na aangifte diefstal

lees ook ...

Verkeersovertreder met 13 eerdere veroordelingen in Suriname...

Tijdens een recente verkeerscontrole, uitgevoerd door de Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) van het Korps Politie Suriname, werden bestuurders staande gehouden om de geldigheid van h...

De politie van het bureau Livorno heeft de commerciële sekswerker D.B. (30) opgespoord en gearresteerd naar aanleiding van een aangifte van diefstal eerder die dag op het politiebureau. De 40-jarige aangever A.M. meldde dat hij D.B. had ontmoet aan de Indira Gandhiweg en wist dat het om een sekswerker ging.

Ze maakten een afspraak om naar een pension te gaan, waar A.M. één gram goud verkocht voor een bedrag in SRD. De sekswerker vroeg SRD 500 voor zijn diensten, die A.M. contant betaalde. Na de ontmoeting ging A.M. naar de toiletruimte en ontdekte later dat er geld en ruw goud uit zijn broekzak waren gestolen.

Aangezien D.B. de enige aanwezige was, vermoedde A.M. dat de sekswerker er meer van wist en deed direct aangifte bij het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte D.B. in verzekering gesteld, hangende het lopende onderzoek door de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie Livorno houdt sekswerker aan na aangifte diefstal