vrijdag 2 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
12.8 C
Amsterdam
0
(0)

Politie Latour heeft het druk

lees ook ...

Verdachte oplichting en verduistering in verzekering gesteld...

De verdachte S.H. (39) is op verdenking van oplichting en verduistering op vrijdag 26 mei 2023 door politie ambtenaren van de afdeling Fraude aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie door...

De politie van Latour hield op 29 oktober aan de Provianceweg, de verdachte P.P. aan die  trachtte een SWM meter te ontvreemden. Hij werd op heterdaad betrapt door buurt bewoners, waarna de politie werd ingeschakeld die de verdachte  overbracht naar het politiestation.

In een ander geval deed de aangever M.M. op 23 maart jongstleden aangifte tegen zijn buurman S.D.  Deze had hem aangereden met zijn voertuig, daarna uitstapte en M.M verwondde met een scherp voorwerp. Het blijkt hier te gaan om een oude vete.

Tegen de verdachte D.S. werd ook door aangever J.H. aangifte gedaan vanwege bedreiging en brandstichting aan de Adriasweg. Een buurman A.P. deed op 14 maart jongstleden ook aangifte tegen dezelfde verdachte D.S., vanwege zware mishandeling. De verdachte verwondde de buurman A.P. op 13 maart met een scherp voorwerp om een fles sap.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie Latour heeft het druk