woensdag 24 juli 2024
26 C
Paramaribo
19.5 C
Amsterdam
0
(0)

Politie Latour arresteert verdachte na zware mishandeling ex-vriendin

lees ook ...

Gewapende beroving in Brownsweg: Slachtoffer met schotwond n...

De politie van Brownsweg kreeg woensdag melding van een gewapende beroving bij 21 Pasie waarbij het slachtoffer S.S. (35) een schotwond opliep en met spoed naar de medische zending werd gebracht voor ...

De politie van het bureau Latour heeft met succes de verdachte R.P. (28) opgespoord en gearresteerd naar aanleiding van een ernstige mishandeling. R.P. wordt ervan verdacht zijn ex-vriendin P.M. (20) op woensdag 8 november 2023 op een adres in het ressort Latour zwaar te hebben mishandeld.

Na een melding van de zware mishandeling begaf de politie van het genoemde bureau zich naar het adres voor onderzoek. Bij aankomst bleek dat het slachtoffer P.M., samen met haar zus P.R. en hun minderjarige kinderen thuis was toen de verdachte R.P. het woonadres bezocht. Uit vrees voor de verdachte sloot de zus de deur, maar R.P. ging agressief tekeer tegen de twee zussen en trapte uiteindelijk de deur open.

Hij drong de woning binnen en bracht zijn ex-vriendin vuistslagen toe op haar hele lichaam. Ondanks dat het slachtoffer wist te ontsnappen, werd ze achtervolgd door de verdachte. Nadat ze stopte en duidelijk maakte dat ze geen relatie meer met hem wilde, haalde R.P. een vuistvuurwapen tevoorschijn.

De vrouw rende naar de buren en sprong over een schutting om zich te verbergen. Na het vertrek van de verdachte keerde ze terug naar haar woning en schakelde de politie in.

R.P. werd na zijn aanhouding op 11 november 2023 voor voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie Latour arresteert verdachte na zware mishandeling ex-vriendin