dinsdag 23 juli 2024
31 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Politie Latour arresteert verdachte na frauduleuze geldopnames bij Suribetshops

lees ook ...

30-jarige verdachte aangehouden voor vervalsen autoverzekeri...

De 30-jarige M.M., woonachtig in de omgeving van de Pan Cabo Weg, is op maandag 15 juli 2024 door de politie van bureau Latour aangehouden wegens valsheid in geschrifte. Uit het voorlopige onderzoek b...

De politie van het bureau Latour heeft onlangs de 18-jarige verdachte N.R. aangehouden in verband met ongeoorloofde geldopnames bij Suribet Shops. Zijn voortvluchtige medeplichtige, G.J. (17), wordt nog gezocht.

De benadeelden, A.C. (43) en S.M. (33), meldden zich bij het politiebureau nadat ze op slinkse wijze geld hadden verloren tijdens gokspelen. Uit het voorlopige onderzoek bleek dat een anonieme beller G.J. had geïnstrueerd hoe hij geld kon opnemen bij een Suribetshop en hem een code had gestuurd om een geldbedrag in SRD op te nemen, wat G.J. ook deed.

Bij een tweede gelegenheid stuurde G.J. zijn vriend N.R. om een nog groter bedrag op te nemen, waarbij de twee vrienden het resterende geld onderling verdeelden. De anonieme beller ontving een groot geldbedrag in SRD in de vorm van Digicel top-up.

Toen de benadeelden merkten dat de bedragen niet op hun accounts waren bijgeschreven, gingen ze naar het hoofdkantoor van Suribet en ontdekten ze dat het geld met een code was opgenomen. Ze deden aangifte bij de politie.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte N.R. in hechtenis genomen in afwachting van verder onderzoek. De politie is bezig met de zoektocht naar de voortvluchtige G.J.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie Latour arresteert verdachte na frauduleuze geldopnames bij Suribetshops