zaterdag 18 mei 2024
23.4 C
Paramaribo
19.7 C
Amsterdam
0
(0)

Politie Jeugdzaken grijpt in na verspreiding gewelddadig filmpje

lees ook ...

Zoon vast voor diefstal geld bejaarde moeder

De politie van bureau Latour heeft op maandag 13 mei 2024 de verdachte G.D. (49) aangehouden op zijn woonadres in de omgeving van de Kweeklustweg. G.D. wordt ervan verdacht een geldbedrag van zijn moe...

Na de verspreiding van een gewelddadig filmpje op sociale media op donderdag 25 april 2024, heeft de politie van Jeugdzaken (JZ) in de vroege ochtend van vrijdag 26 april 2024 twee scholieren gearresteerd. Het filmpje toonde zes jeugdige jongens, waarvan vijf gekleed waren in het voj-schooluniform en één in burgerkleding, die gewapend waren met onder andere wapens en scherpe voorwerpen.

De politie van JZ, belast met surveillance in de omgeving van de Mr. J. Lachmonstraat nabij de technische school, trof eerst de 15-jarige J.H. aan, die onmiddellijk werd gearresteerd. Kort daarna werd ook de 17-jarige E.P., die zich ook in de omgeving bevond, gearresteerd.

Inmiddels zijn vier van de jeugdigen aangehouden, waarna hun ouders zich ook moesten melden op het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de vier jeugdige verdachten voorgeleid en na een stevige berisping door de politie, samen met hun ouders naar huis gestuurd. De vijfde scholier heeft zich volgens afspraak, zaterdag 27 april, samen met zijn ouders aangemeld bij de Jeugdpolitie.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie Jeugdzaken grijpt in na verspreiding gewelddadig filmpje