zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
0
(0)

Politie-inspecteur grijpt in nadat verdachte goederen steelt uit winkelzaak

lees ook ...

Man steelt gouden ketting werkgever en koopt auto voor vrien...

Op maandag 11 september 2023 heeft de politie van het bureau Houttuin de 25-jarige verdachte J.C. aangehouden op verdenking van diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever. De benadeelde, t...

Op vrijdag 26 mei 2023 heeft de politie de 37-jarige verdachte M.G. gearresteerd aan de Wilhelminastraat, ter hoogte van Shell On The Run. De arrestatie vond plaats naar aanleiding van een diefstal van goederen uit een winkelzaak.

Een politie-inspecteur, die toevallig in zijn privéauto over de Wilhelminastraat reed, zag een groep mensen voor een winkel staan die om hulp riepen. De inspecteur parkeerde zijn voertuig en kreeg te horen dat een persoon de winkel was binnengegaan en goederen had gestolen zonder te betalen. Na zijn daad verliet de verdachte te voet de plaats delict en stapte hij in een passerende lijnbus.

De inspecteur zette de achtervolging in en wist de lijnbus bij Shell On The Run tot stilstand te brengen. Op basis van de beschrijving van de verdachte kon hij worden aangehouden met de gestolen goederen in zijn bezit. Vervolgens werd M.G. overgebracht naar de Recherche van Regio Paramaribo voor verdere verhoren.

Het onderzoek heeft aan het licht gebracht dat de verdachte een gewoonte heeft ontwikkeld om goederen uit verschillende winkelzaken te stelen. Tot en met zaterdag 27 mei 2023 zijn er vijf aangiftes tegen hem ingediend. Andere gedupeerden worden verzocht contact op te nemen met de recherche in Geyersvlijt.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten dat de verdachte M.G. in voorlopige hechtenis blijft.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie-inspecteur grijpt in nadat verdachte goederen steelt uit winkelzaak