dinsdag 16 juli 2024
32 C
Paramaribo
18 C
Amsterdam
0
(0)

Politie houdt verdachten van zware mishandeling in Leiding aan

lees ook ...

Vrouwelijke verdachte aangehouden voor drugssmokkel via post...

Op zondag 14 juli 2024 heeft een gemengd team van de politie de 26-jarige verdachte D.W. aangehouden aan de Franchepanestraat wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De afdeling Narcoticabr...

De politie van bureau Leiding 9A heeft na verkregen en uitgewerkte informatie de twee broers A.S. en K.S., samen met hun vriend S.K., op verschillende woonadressen in het politieressort opgespoord en gearresteerd. Ze worden ervan verdacht op zondag 2 juli 2023 een man zwaar te hebben mishandeld voor een winkel aan de Wanicaweg in het ressort Leiding.

Na de melding van de mishandeling begaf de politie van het genoemde bureau zich naar de plaats delict voor onderzoek. Bij aankomst werden de verdachten niet ter plaatse aangetroffen. Het slachtoffer, K.B. (46), verkeerde in kritieke toestand en was niet aanspreekbaar. Hij werd per ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht, waar hij werd opgenomen voor medische behandeling. K.B. is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis.

Uit het politieonderzoek is gebleken dat de man die dag de winkel bezocht, terwijl de drie verdachten het portier van hun voertuig open hadden gelaten. K.B. sprak de mannen hierop aan, wat resulteerde in een ruzie die escaleerde tot een gevecht waarbij de man ernstig werd mishandeld. Na de daad verlieten de verdachten de plaats. Na hun arrestatie werden ze overgebracht naar het politiebureau voor voorgeleiding.

Tijdens het lopende onderzoek zijn de verdachten in hechtenis genomen na overleg met het Openbaar Ministerie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie houdt verdachten van zware mishandeling in Leiding aan