donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Politie houdt verdachte aan voor vernielingen in ressort Latour

lees ook ...

Autobestuurder aangehouden na ernstig ongeval op Verlengde W...

Op donderdag 21 september 2023 heeft de politie van het bureau Santoboma de 45-jarige autobestuurder A.S. aangehouden. A.S. was betrokken bij een ernstig ongeval op de Verlengde Welgedacht C-weg, waar...

De politie van het bureau Latour heeft op dinsdag 20 juni 2023 de 47-jarige verdachte J.P. gearresteerd. Hij wordt ervan verdacht op die dag vernielingen te hebben aangericht op een adres in het ressort Latour. Na een melding van de vernieling ging de politie naar het betreffende adres voor onderzoek. Daar troffen ze de 41-jarige benadeelde A.Z. aan.

Volgens de vrouw keek ze uit haar raam en zag ze dat het licht van de ijscontainer tegenover haar woning was uitgeschakeld. Omdat een dakloze man gewoonlijk het licht van de ijscontainer uitschakelde, liep ze naar buiten en schakelde het weer in.

Terwijl ze terugliep naar haar woning, hoorde ze plotseling timmergeluiden uit de container. Op dat moment zag ze dat de verdachte J.P. twee elektrische kasten aan het vernielen was, en ze schakelde onmiddellijk de politie in.

Bij aankomst hebben de wetsdienaren de verdachte, die een zwerversbestaan leidt, in de boeien geslagen en vervolgens overgebracht naar het politiebureau voor voorgeleiding. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld door de politie.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie houdt verdachte aan voor vernielingen in ressort Latour