dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Politie houdt verdachte aan voor vernielingen in ressort Latour

lees ook ...

Grote partij illegale alcohol en sigaretten in beslag genome...

De politie van Centrum heeft zoals gebruikelijk gesurveilleerd in het drukke uitgaansgebied rondom het Onafhankelijkheidsplein, de Tourtonnelaan, de Letitia Vriesdelaan, Waka Pasi en de Nassylaan, waa...

De politie van het bureau Latour heeft op dinsdag 20 juni 2023 de 47-jarige verdachte J.P. gearresteerd. Hij wordt ervan verdacht op die dag vernielingen te hebben aangericht op een adres in het ressort Latour. Na een melding van de vernieling ging de politie naar het betreffende adres voor onderzoek. Daar troffen ze de 41-jarige benadeelde A.Z. aan.

Volgens de vrouw keek ze uit haar raam en zag ze dat het licht van de ijscontainer tegenover haar woning was uitgeschakeld. Omdat een dakloze man gewoonlijk het licht van de ijscontainer uitschakelde, liep ze naar buiten en schakelde het weer in.

Terwijl ze terugliep naar haar woning, hoorde ze plotseling timmergeluiden uit de container. Op dat moment zag ze dat de verdachte J.P. twee elektrische kasten aan het vernielen was, en ze schakelde onmiddellijk de politie in.

Bij aankomst hebben de wetsdienaren de verdachte, die een zwerversbestaan leidt, in de boeien geslagen en vervolgens overgebracht naar het politiebureau voor voorgeleiding. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld door de politie.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie houdt verdachte aan voor vernielingen in ressort Latour