zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Politie houdt twee verdachten na beroving goudmijn in Nieuw- Koffiekamp aan

lees ook ...

Verdachte aangehouden voor mishandeling en bedreiging

De verdachte J.D., waartegen er aangifte was gedaan voor mishandeling en bedreiging in de maand augustus laatstleden, is op woensdag 20 september 2023 door de politie van het bureau Mariënburg aangeho...

Na een telefonische melding op dinsdag 27 juni 2023, rond 15:30 uur, is de politie van Brownsweg uitgerukt naar een goudmijn in Nieuw-Koffiekamp na een beroving. Ter plaatse troffen ze de slachtoffers aan, die verklaarden dat ze beroofd waren door drie gewapende mannen. De buit betrof ongeveer 195 gram ruw goud.

De politie zette direct een onderzoek in om de verdachten op te sporen. In de omgeving werd een groep van drie mannen in een bos opgemerkt. Bij het zien van de politie renden ze weg en probeerden ze het bos in te vluchten. Na het lossen van waarschuwingsschoten wist de politie twee verdachten, een Surinamer genaamd A.D. en een Braziliaan genaamd A.R., aan te houden.

De derde verdachte slaagde erin het bos in te vluchten en liet daarbij zijn rugtas achter. De buit werd niet teruggevonden. Bij de aangehouden verdachten werden wapens, scherpe patronen en andere items voor criminele activiteiten aangetroffen. De zaak is overgedragen aan de recherche van Midden, en na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in voorlopige hechtenis genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie houdt twee verdachten na beroving goudmijn in Nieuw- Koffiekamp aan