woensdag 8 februari 2023
26.3 C
Paramaribo
0.3 C
Amsterdam
0
(0)

Politie houdt mannen aan met vuistvuurwapen en hasj

lees ook ...

Broers aangehouden voor overtreding wet verdovende middelen

Een gemengd team van de politie van Regio Oost heeft de gebroeders Daryl H. (33) en Maikel H. (37) die drugsverkopers zijn, voor overtreding wet verdovende middelen aan de Redjoweg te Meerzorg in het ...

Het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) en de Surveillance Regio Midden (SRM) hielden op woensdag 07 december een roadblock op de kruising van de Afobaka- en de Brownsweg. Zij hielden daar een voertuig aan, waar bij controle een vuistvuurwapen van het merk Rossy 48 special, een hoeveelheid marihuana, hasj en fijn wegers werden aangetroffen en in beslag genomen.

De verdachten Steven, W. 32 jaar, Roberto N. 28 jaar en Stanley C. 30 jaar en Gorden G. 27, die in het voertuig waren gezeten, werden door de wetsdienaren aangehouden. Samen met de in beslag genomen zaken werden de verdachten overgedragen aan de politie van het bureau Brokopondo. Het onderzoek in deze zaak wordt verder onderzocht door de Recherche van Regio Midden.

De verdachten Gorden en Stanley zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl de verdachten Steven en Roberto na verhoor zijn heengezonden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie houdt mannen aan met vuistvuurwapen en hasj