dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
3.6 C
Amsterdam
0
(0)

Politie houdt 29-jarige man aan met drugs

lees ook ...

Bende pleegt zware beroving met machinegeweren in Brownsweg

Woensdagmiddag heeft een bende opnieuw een gewelddadige beroving gepleegd in het gebied van "7 Passie" te Brownsweg, waarbij machinegeweren werden gebruikt. De bende opende het vuur op twee voertuigen...

Aan de Walther Burnsideweg ter hoogte van de Karsistraat te Moengo in het district Marowijne is tijdens een operatie van een gemengd team van Regio Oost de 29-jarige verdachte Benaja W. voor overtreding wet verdovende middelen aangehouden. Hij werd dinsdag in de kraag gevat.

Tijdens die operatie heeft dit gemengd team van de politie de drugshaarden aangedaan waar er regelmatig invallen worden gepleegd. De verdachte Benaja stond kort voor zijn aanhouding met een groep manspersonen op voormelde locatie.

Bij het zien van de politie haastte hij zich naar een zwart gelakte auto die op enkele meters verwijderd van de groep stond geparkeerd. Daarbij gooide hij een tas in het voertuig. Bij een ingesteld onderzoek in de auto werden er een aantal cocaïne bolletjes in de tas aangetroffen.

De verdachte werd aangehouden en overgedragen aan de Recherche van Regio Oost. Verder werden bij de Moengo Mall en Jong Tji Fa een aantal scherpe voorwerpen aangetroffen en eveneens in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte Benaja na te zijn voorgeleid door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie houdt 29-jarige man aan met drugs