maandag 22 april 2024
25 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
5
(1)

Politie grijpt in: Verdachte opnieuw vastgehouden voor vermeende vernieling

lees ook ...

Bende pleegt zware beroving met machinegeweren in Brownsweg

Woensdagmiddag heeft een bende opnieuw een gewelddadige beroving gepleegd in het gebied van "7 Passie" te Brownsweg, waarbij machinegeweren werden gebruikt. De bende opende het vuur op twee voertuigen...

De politie van het bureau Livorno de 47-jarige heeft de verdachte V.A. gearresteerd op verdenking van vernieling. Deze actie volgde nadat de 67-jarige beheerder H.S. op dezelfde dag naar het politiebureau was gekomen om aangifte te doen. Volgens de aangeefster behoort de woning toe aan haar zoon V.R., die momenteel in het buitenland verblijft en haar als beheerder heeft aangesteld.

Ze werd ‘s ochtends vroeg door de buren gebeld omdat een vrouw vernielingen aanbracht aan de woning, waarop ze onmiddellijk ter plaatse ging. Bij aankomst ontdekte ze dat drie schuiframen en een televisieantenne waren beschadigd.

Bovendien meldde ze dat de verdachte V.A. op donderdag 15 februari 2024 uit de gevangenis was vrijgelaten. Het voorwerp waarmee de vernielingen werden aangericht, werd gevonden en in beslag genomen door de politie. Na een zoektocht werd de verdachte V.A. opgespoord en gearresteerd. Na overleg met het Openbaar Ministerie is besloten om de verdachte opnieuw in voorlopige hechtenis te nemen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie grijpt in: Verdachte opnieuw vastgehouden voor vermeende vernieling