donderdag 22 februari 2024
29.3 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
0
(0)

Politie en Militaire Politie treden op tegen racende jongeren

lees ook ...

Politie grijpt in: Verdachte opnieuw vastgehouden voor verme...

De politie van het bureau Livorno de 47-jarige heeft de verdachte V.A. gearresteerd op verdenking van vernieling. Deze actie volgde nadat de 67-jarige beheerder H.S. op dezelfde dag naar het politiebu...

De politie heeft in de nacht van 16 op 17 april op verschillende locaties in Paramaribo en omstreken acties gehouden. Deze zijn geweest in het kader van Operatie Veilig Suriname. Door de wetsdienaren was een verhoogde controle in het paasweekend aangekondigd.

Nabij de brug aan de Saramaccadoorsteek en de Coesewijnebrug nabij de Duisburglaan zijn er roadblocks gehouden, waarbij verschillende verkeersovertreders proces-verbaal werden aangezegd. Verder werden er op de kruising aan de Henck Arron- en de Stoelmanstraat verkeersacties gehouden, die resulteerde tot inbeslagname van 11 bromfietsen van wie de bestuurders geen bescheiden konden overleggen. Aan de Cultuurtuinlaan werden van twee bestuurders hun bromfietsen in beslag genomen, aangezien zij geen bescheiden konden overleggen.

Vervolgens werd in samenwerking met de Militaire Politie (MP) een grootscheepse actie ondernomen tegen racende jongeren op de noordelijke zijde van de Ringweg. Daarbij zijn er 18 bromfietsen waarvan de bestuurders geen bescheiden konden overleggen en of de door hun bestuurde bromfietsen opgemaakt waren voor de race.

Van twee motorfietsbestuurders die niet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en of geen bescheiden konden overleggen, werden de voertuigen in beslag genomen. Een militair die tekeerging werd ter afkoeling overgedragen aan de MP.

De in beslag genomen bromfietsen en de opgevoerde motorfietsen zullen aan een herkeuring worden onderworpen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie en Militaire Politie treden op tegen racende jongeren