vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Politie Brokopondo houdt 49-jarige Guyanese verdachte aan na gewelddadig incident

lees ook ...

20 eenden gestolen uit ren Hamptoncourtpolder; niemand aange...

Op dinsdag 28 november 2023 deed een benadeelde aangifte bij de politie van Paradise. Zij zegt dat 20 zwart-witte eenden uit haar ren in de Hamptoncourtpolder, district Nickerie, zijn gestolen. Vol...

De politie van het bureau Brokopondo heeft op vrijdag 6 oktober 2023 de Guyanese verdachte M.J. (49) weder aangehouden. In de maand september 2023 waren er twee afzonderlijke aangiften tegen M.J., waarbij hij in het eerste geval een man in Bewojo, in het district Brokopondo, een steekwond in de buik toebracht. In het tweede geval had M.J. de aangever meerdere slagen toegebracht met de platte kant van een scherp voorwerp.

De wetsdienaren startten een onderzoek en hielden de verdachte aan op de kruising van de Afobakaweg en de weg naar Bewojo. Vervolgens werd hij naar het politiebureau overgebracht voor voorgeleiding. Tijdens het wachten op zijn voorgeleiding werd de verdachte in de politiecel geplaatst, waar hij op een gegeven moment agressief werd tegen de politieambtenaren.

In zijn woede vernielde M.J. enkele ruiten van het gebouw en maakte op een onbewaakt moment gebruik van de ontstane opening om te vluchten naar een nabijgelegen bosje. Gelukkig slaagden de wetsdienaren er kort daarna opnieuw in hem te arresteren. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte M.J. door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie Brokopondo houdt 49-jarige Guyanese verdachte aan na gewelddadig incident