dinsdag 3 oktober 2023
27.2 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Politie arresteert vier verdachten van gewelddadige diefstal

lees ook ...

Veiligheidscontrole brengt 63 scherpe patronen boven water

Het Regio Bijstandsteam West (RBTW) heeft in het afgelopen weekend veiligheidscontroles uitgevoerd ter hoogte van de Rijsdijksluis in het district Nickerie. Daarbij is de verdachte A.P. (38) ter za...

De politie van het bureau Geyersvlijt heeft in de vroege ochtend van zaterdag 1 juli 2023 vier verdachten aangehouden in verband met diefstal met geweld. De verdachten worden ervan beschuldigd een taxichauffeur in Livorno van zijn mobiele telefoon te hebben beroofd en een winkelier in de Gomperstraat van aanzienlijke geldbedragen in Surinaamse dollar en Amerikaanse dollar.

De winkelier liep verwondingen op en werd voor medische behandeling naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo vervoerd. De verdachten waren tijdens de misdrijven in een zwart gelakte personenauto. Twee van de verdachten wisten te ontsnappen en de politie is bezig met de zoektocht naar hen.

Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten en na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de vier arrestanten in hechtenis genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie arresteert vier verdachten van gewelddadige diefstal