zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
0
(0)

Politie arresteert verdachte na straatroof van mobiele telefoon bij scholier

lees ook ...

Jeugdigen in ‘Opa Doeli’ voor het aansteken van ...

Buurtbewoners hebben op dinsdag 26 september 2023 de zes jeugdige verdachten B.A, 14, B.C,15, B.K 13, B.S 16, N.F18 en S.S.12 jaar op een adres in het ressort Geyersvlijt aangehouden, nadat zij droog ...

Op vrijdag 4 augustus 2023 heeft de politie van het bureau Latour de 16-jarige S.R. gelokaliseerd en gearresteerd op een adres aan de Aliweg. Dit volgde nadat hij eerder die dag de 16-jarige scholier D.B. had beroofd van haar mobiele telefoon. Het slachtoffer rende naar het politiebureau en deed aangifte van de straatroof.

Volgens de scholiere kwam zij uit de Mastklimmenstraat en ging in de richting van de Indira Gandhiweg toen ter hoogte van het politiebureau haar telefoon uit haar rechter broekzak werd weg genomen. Na de daad rende de verdachte in de richting van de Eykmanstraat.

Op aanwijzingen van de aangeefster stelden de wetsdienaren in het ressort Latour een zoekactie in. De verdachte werd in de Aliweg door de politieambtenaren gesignaleerd en aangehouden. Bij een veiligheidsfouillering werd in de broekzak van de verdachte het mobiele telefoontoestel aangetroffen en in beslag genomen. Hierna werd S.R. ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. De benadeelde kon snel weer over haar goed beschikken.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte S.R. door de politie in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ondergebracht in het Jeugd Doorgangshuis te Opa Doeli.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie arresteert verdachte na straatroof van mobiele telefoon bij scholier