woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

Politie arresteert verdachte met 1790 XTC-tabletten aan Leysweg

lees ook ...

Supermarkt-eigenaar overvallen in Munder: “SRD 100.000 buitg...

Supermarkt-eigenaar X.G. (35) is gisteren overvallen in zijn winkel aan de Guaranistraat te Munder. De criminelen maakten SRD 100.000 buit en namen ook de camerabox en de mobiele telefoon van de winke...

Op woensdag 5 juni 2024 heeft een gemengd team van de politie, na verkregen en uitgewerkte informatie, de verdachte D.R. (33) aangehouden wegens overtreding van de Wet Verdovende Middelen (WVM). De aanhouding vond plaats op een locatie aan de Leysweg, waar de verdachte woonachtig is in de omgeving van de Mataulistraat.

Volgens de verkregen informatie bood de verdachte op de betreffende locatie XTC-tabletten ter verkoop aan. Bij de aanhouding werden op de verdachte 1790 stuks XTC-tabletten, een weegschaal, een geldbedrag in SRD en een voertuig aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte en de in beslag genomen goederen zijn vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcoticabrigade.

Na voorgeleiding is de verdachte, na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie in verzekering gesteld. De actie benadrukt de voortdurende inspanningen van de politie om de handel in verdovende middelen aan te pakken en de gemeenschap te beschermen tegen druggerelateerde criminaliteit.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie arresteert verdachte met 1790 XTC-tabletten aan Leysweg