dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
7.8 C
Amsterdam
0
(0)

Politie arresteert drie verdachten bij drugsinval in Nieuw-Amsterdam

lees ook ...

Slachtoffer laat leven bij gewapende roofoverval

De 39-jarige R.K. heeft bij de gewapende roofoverval in de morgen van vrijdag 19 april 2024 op een adres in het politieressort Livorno ter plekke het leven gelaten. De politie van het bureau Livorno d...

Op 1 juni 2023 heeft de politie van het bureau Nieuw-Amsterdam in het district Commewijne, bij een drugsinval aan de Commissaris Roblesweg, drie verdachten gearresteerd. J.W., I.R. en V. worden beschuldigd van overtreding van de wet verdovende middelen.

Bij de inval ontdekten de wetsdienaren een hoeveelheid drugs, met een totaalgewicht van 52 gram. Op I.R. werden 80 stuks coke pitjes aangetroffen, met een gewicht van 10.16 gram. J.W. had marihuana bij zich, met een gewicht van 41.59 gram, samen met 3 coke pitjes, die een gewicht hadden van 0.42 gram.

Ook V. werd betrapt met 3 coke pitjes, met een gewicht van 0.38 gram. Het is vermeldenswaardig dat I.R. eerder betrokken was bij een andere drugszaak, waarvoor opsporing al was gelast.

De drie verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verdere verhoor en zijn in afwachting van het onderzoek in voorlopige hechtenis genomen na overleg met het Openbaar Ministerie.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePolitie arresteert drie verdachten bij drugsinval in Nieuw-Amsterdam