woensdag 7 december 2022
27.1 C
Paramaribo
4.3 C
Amsterdam
0
(0)

Poging tot roof voorkomen; rovers opgepakt

lees ook ...

Ontwerp nieuw B.O.G gebouw aan de president gepresenteerd

Het ontwerp van de nieuwbouw van het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG), is op donderdag 01 december 2022 aan President Santokhi gepresenteerd door de architecten die met het ontwerp belast zijn. H...

Leden van het Regio Bijstandsteam Midden hebben op vrijdag 14 oktober twee verdachten Shaniel V. en Antonio S. voor poging tot diefstal middels geweldpleging opgespoord en aangehouden. Deze verdachten probeerden op zaterdag 08 oktober een winkelier aan de Sir Winston Churchillweg in het district Para middels geweld te beroven.

De politie van het bureau Paranam deed na de melding van diefstal middels geweldpleging bij de winkel, de locatie aan voor onderzoek. Op camerabeelden is te zien hoe de verdachte Shaniel de plaats aandeed en nadat alle klanten de winkel uit waren, gemaskerd de zaak binnenliep en onder bedreiging van een werktuig de winkelier wilde beroven van de dagopbrengst.

De winkelier werd daarbij met het werktuig aangevallen en heeft een barst verwonding aan zijn hoofd opgelopen. Zijn echtgenote die hem te hulp schoot, werd ook aangevallen en viel op de grond. Desondanks bleef de winkelier tegenstribbelen, waardoor de verdachte uit de winkel rende met achterlating van zijn rugtas.

Shaniel stapte vervolgens op een bromfiets, die hem buiten had opgewacht, waarna hij en zijn kompaan Antonio wegreden in de richting van Domburg. De verdachte Shaniel heeft niets kunnen wegnemen. De winkelier en zijn vrouw moesten medisch worden behandeld. De tas van de verdachte Shaniel, inhoudende een tandenborstel, een zakdoek en een stuk papier werd hangende het onderzoek in beslag genomen.

Aan de hand van de uitgewerkte informatie en de camerabeelden van het winkelpand zijn de Shaniel en Antonio op 14 oktober door het RBTM in de kraag gevat en zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePoging tot roof voorkomen; rovers opgepakt