zaterdag 10 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
2
(1)

Passagiers met ruim 4 kilo drugs aangehouden te Stolkertsijver

lees ook ...

Verdachte van koperdiefstal in Saramacca door omstanders ove...

De 19-jarige verdachte I.E. werd op donderdagavond 1 juni 2023 in het district Saramacca te Catharina Sophia door omstanders staande gehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Calcutta. Hi...

Bij de controlepost Stolkertsijver in het district Commewijne hebben wetsdienaren de Fransman Ettiene J. (28) en de twee landgenoten Delisi A. (33) en A.D. (41) aangehouden. De aanhouding voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen heeft in de avond van 9 juli plaatsgevonden. Delisi en Ettiene werden tijdens controlewerkzaamheden gestopt toen zij in een taxi zaten. Zij waren op weg naar Albina met als bestemming Frans-Guyana.

Een onderzoek werd ingesteld in het voertuig, waaruit bleek dat Delisi A. een tas bij zich had. In de tas troffen de wetsdienaren een hoeveelheid cocaïnebolletjes aan met een totaal gewicht van iets meer dan 4 kilogram. Het verderfelijk spul is in beslag genomen, waarna de drug en de drie mannen zijn overgedragen aan de rechercheurs van Narcoticabrigade.

Ettiene en Delisi zijn hangende het onderzoek na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl de taxichauffeur A.D. na verhoor is heengezonden. De politie gaat door met het onderzoek in deze zaak.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePassagiers met ruim 4 kilo drugs aangehouden te Stolkertsijver