zaterdag 1 oktober 2022
27.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Passagier met vermoedelijk 6 kilogram drugs aangehouden

lees ook ...

Ontvluchte jeugdige arrestanten weer aangehouden

Het Regio Bijstand Team Paramaribo, heeft op dinsdag 27 september omstreeks 09.30 uur de twee jeugdige ontvluchte arrestanten Luciano Pinas en Joël Majoko in een woning aan de Bolletriestraat wederom ...

De vrouwelijke passagier G.A kon niet afreizen naar het buitenland, omdat zij donderdagmiddag rond 17.00 uur op de Johan Adolf Pengelluchthaven te Zanderij werd aangehouden door het BID-Team. Er werd in haar reisbagage ruim zes kilo vermoedelijk cocaïne  aangetroffen. 

De vrouw is door het BID-Team samen met de drugs overgedragen aan de Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname (KPS). Milton Bisschop, woordvoerder van KPS, bevestigt de aanhouding van deze passagier.

De verdachte is inmiddels voorgeleid bij een hulpofficier van justitie en hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politiewoordvoerder doet een dringend beroep op passagiers om geen spullen van derden aan te nemen, waarvan de inhoud niet bekend is. “Vertrouw de Grieken niet, al komen zijn met geschenken,” luidt de oproep van de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePassagier met vermoedelijk 6 kilogram drugs aangehouden