zondag 23 juni 2024
30 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

Passagier met vermoedelijk 6 kilogram drugs aangehouden

lees ook ...

US$ 40.000 gestolen door gemaskerde mannen

In de vroege ochtend van zaterdag vond er een gewapende overval plaats in het ressort De Nieuwe Grond. Vier gemaskerde mannen, waarvan twee gewapend met vuurwapens, drongen een woning binnen ondanks d...

De vrouwelijke passagier G.A kon niet afreizen naar het buitenland, omdat zij donderdagmiddag rond 17.00 uur op de Johan Adolf Pengelluchthaven te Zanderij werd aangehouden door het BID-Team. Er werd in haar reisbagage ruim zes kilo vermoedelijk cocaïne  aangetroffen. 

De vrouw is door het BID-Team samen met de drugs overgedragen aan de Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname (KPS). Milton Bisschop, woordvoerder van KPS, bevestigt de aanhouding van deze passagier.

De verdachte is inmiddels voorgeleid bij een hulpofficier van justitie en hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politiewoordvoerder doet een dringend beroep op passagiers om geen spullen van derden aan te nemen, waarvan de inhoud niet bekend is. “Vertrouw de Grieken niet, al komen zijn met geschenken,” luidt de oproep van de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePassagier met vermoedelijk 6 kilogram drugs aangehouden