dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Passagier met vermoedelijk 6 kilogram drugs aangehouden

lees ook ...

Nog twee verdachten aangehouden voor beroving en aanrijding

De politie van Livorno heeft nog twee verdachten aangehouden in verband met een beroving en aanrijding op de kruising van de Martin Luther King- en de Latourweg op donderdag 23 februari 2023. De 38-ja...

De vrouwelijke passagier G.A kon niet afreizen naar het buitenland, omdat zij donderdagmiddag rond 17.00 uur op de Johan Adolf Pengelluchthaven te Zanderij werd aangehouden door het BID-Team. Er werd in haar reisbagage ruim zes kilo vermoedelijk cocaïne  aangetroffen. 

De vrouw is door het BID-Team samen met de drugs overgedragen aan de Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname (KPS). Milton Bisschop, woordvoerder van KPS, bevestigt de aanhouding van deze passagier.

De verdachte is inmiddels voorgeleid bij een hulpofficier van justitie en hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politiewoordvoerder doet een dringend beroep op passagiers om geen spullen van derden aan te nemen, waarvan de inhoud niet bekend is. “Vertrouw de Grieken niet, al komen zijn met geschenken,” luidt de oproep van de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePassagier met vermoedelijk 6 kilogram drugs aangehouden