woensdag 17 april 2024
29 C
Paramaribo
7.4 C
Amsterdam
0
(0)

Passagier met vermoedelijk 6 kilogram drugs aangehouden

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

De vrouwelijke passagier G.A kon niet afreizen naar het buitenland, omdat zij donderdagmiddag rond 17.00 uur op de Johan Adolf Pengelluchthaven te Zanderij werd aangehouden door het BID-Team. Er werd in haar reisbagage ruim zes kilo vermoedelijk cocaïne  aangetroffen. 

De vrouw is door het BID-Team samen met de drugs overgedragen aan de Narcoticabrigade van het Korps Politie Suriname (KPS). Milton Bisschop, woordvoerder van KPS, bevestigt de aanhouding van deze passagier.

De verdachte is inmiddels voorgeleid bij een hulpofficier van justitie en hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politiewoordvoerder doet een dringend beroep op passagiers om geen spullen van derden aan te nemen, waarvan de inhoud niet bekend is. “Vertrouw de Grieken niet, al komen zijn met geschenken,” luidt de oproep van de politie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePassagier met vermoedelijk 6 kilogram drugs aangehouden