donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Partner mishandeld door vrouw en haar broers

lees ook ...

Gewapende beroving in Brownsweg: Slachtoffer met schotwond n...

De politie van Brownsweg kreeg woensdag melding van een gewapende beroving bij 21 Pasie waarbij het slachtoffer S.S. (35) een schotwond opliep en met spoed naar de medische zending werd gebracht voor ...

De 36-jarige C.H., E.B. (39) en M.H. (31), allen woonachtig in de omgeving van de Industrieweg Zuid, zijn op zondag 23 juni 2024 door de politie van bureau Livorno aangehouden wegens openlijke geweldpleging. Het slachtoffer, S.M. (37), deed op dezelfde dag aangifte bij het politiebureau tegen zijn echtgenote en haar twee broers.

Volgens S.M. lag hij op zaterdag 22 juni 2024 te slapen toen hij werd gewekt door geklop op de deur. Toen hij de deur opendeed, stond zijn vriendin C.H. voor hem, die meteen een woordenwisseling begon. Haar broers kwamen erbij en mengden zich in de ruzie.

Op een gegeven moment werd S.M. door het drietal met verschillende voorwerpen mishandeld. Na enige tijd wist hij te ontsnappen en rende hij het huis uit. Het slachtoffer verklaarde dat zowel zijn vriendin als haar broers onder invloed van alcohol waren.

Hij klaagde over pijn over zijn hele lichaam en werd met een geneeskundige verklaring naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gestuurd.

De drie verdachten, C.H., E.B., en M.H., werden voorgeleid op het politiebureau en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimePartner mishandeld door vrouw en haar broers