donderdag 13 mei 2021
26.1 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Opnieuw lijk in vat ontdekt

lees ook ...

Vrouw beroofd na commerciële vrijpartij

Ezechiël M. is op 3 mei door de politie van Livorno, na een vrijpartij in een pension, aangehouden voor diefstal middels geweldpleging. Hij heeft de mobiele telefoon van de vrouw weggenomen, nadat hij...

Binnen een korte tijd is er weer een lijk in een vat ontdekt door een visser te Paranam. Onlangs is een soortgelijke ontdekking gedaan. Toen werd het lijk van de 32-jarige Colombiaan Serrato Novao Victor Enrqute ontdekt te Domburg op de Surinamerivier. Het vat was voorzien van drie sloten.

Het misdrijf van de Colombiaan wordt in relatie gebracht met een zaak van vermissing/gijzeling die de politie op 25 november kreeg. Volgens die melding was de Colombiaan door twee nep-politieagenten die zich voordeden als mannen van een speciale politie-eenheid gegijzeld.

Op camerabeelden is te zien dat de Colombiaan op 25 november in gezelschap was van een man met een grijze Toyota Vitz. De auto van de Dominicaan Abreu Ott Neftali is wel aangetroffen maar van hem ontbrak elk spoor. Abreu is voor het laatst op 25 november door familieleden gezien. Zijn familielden hebben aangifte van vermissing gedaan van de man, die Dominicaan is.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOpnieuw lijk in vat ontdekt