zondag 14 april 2024
25.4 C
Paramaribo
11.3 C
Amsterdam
0
(0)

Oplichtster aangehouden

lees ook ...

Narcoticabrigade arresteert medeplichtigen in 11 kilo drugsz...

Op dinsdag 9 april 2024 heeft de Narcoticabrigade twee drugsverdachten, geïdentificeerd als C.C. (29) en D.J. (41), aangehouden tijdens een lopend onderzoek. Deze individuen worden ervan verdacht betr...

De politie van het bureau Centrum heeft de 36-jarige A.M. gearresteerd, nadat zij zich had aangemeld op het politiebureau. Aanleiding voor de aanhouding was een aangifte van oplichting, die een benadeelde op 12 december 2022 had gedaan tegen de verdachte.

Volgens de aangever had A.M. op 9 december 2022 een groot geldbedrag in Surinaamse dollars bij hem in ontvangst genomen voor het maken van keukenkasten, die zij op 25 december 2022 zou leveren. Toen de koper ontdekte dat er geen datum op de kwitantie stond vermeld, ging hij op 12 december 2022 terug naar de verkoper om die alsnog te plaatsen. Hierbij ontstond een woordenwisseling, waarbij A.M. de kwitantie verscheurde en de koper voorhield dat zij de keukenkasten niet meer zou laten maken.

Na meerdere oproepen van de politie verscheen A.M. uiteindelijk op het politiebureau. Bij haar aanhouding verzette zij zich hevig tegen de politie. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De politie benadrukt dat zij hard optreedt tegen oplichting en fraude en roept slachtoffers op om altijd aangifte te doen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOplichtster aangehouden