woensdag 24 juli 2024
28 C
Paramaribo
21 C
Amsterdam
0
(0)

Oplichter die valse perceelverkoop pleegde na twee maanden gearresteerd

lees ook ...

Neef aangehouden voor verspreiden pornobeelden

De 23-jarige D.R. deed op zaterdag 15 juli 2024 aangifte op het politiebureau Livorno tegen de verdachte R.R. (26) die woonachtig is in de omgeving van de Ramcharan Doekharan Weg in het ressort Livorn...

De politie van het bureau De Nieuwe Grond heeft de verdachte B.R. gearresteerd wegens verdenking van oplichting. De arrestatie volgde op een aangifte die op dinsdag 11 april 2023 werd ingediend door de benadeelde K.L. bij het genoemde politiebureau.

Volgens de aangeefster had zij na het bezichtigen van een perceel besloten om het van B.R. te kopen. Ze betaalde een voorschot in Surinaamse dollar via de notaris. Toen ze enige tijd later het adres bezocht dat op haar koopovereenkomst stond vermeld, bleek het echter niet het perceel te zijn dat ze met B.R. had bezichtigd.

Er woonden andere mensen op dat adres. Ze nam direct contact op met de verkoper, die beweerde dat de straatnaam was veranderd. Ondanks dat dit niet het geval was, weigerde de verkoper haar geld terug te geven. Hierop besloot de aangeefster aangifte tegen hem te doen.

De verdachte werd meerdere keren opgeroepen door de politie, maar verscheen pas op 16 juni 2023 op het politiebureau. Hij werd onmiddellijk gearresteerd en voorgeleid aan de Hulp Officier van Justitie.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte B.R. in voorlopige hechtenis genomen in afwachting van verder onderzoek door de politie.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Crime

meer Crime nieuws »

meest gelezen

HomeCrimeOplichter die valse perceelverkoop pleegde na twee maanden gearresteerd